A mi ballagásunk

0Pénteken tartotta ballagását a Békéscsabai Vásárhelyi Pál Szakközépiskola és Kollégium. Az ünnepséget megelőzően sor került a hagyományos ballagási osztályfőnöki óra megtartására. A 10 órakor felhangzó csengőszóra elindult a maturandusok hosszú kígyója.

 

A sort útközben gyakran „megtámadták” a rokonok, barátok, s a gazdag csokrokat ki-kiegészítették még néhány szál virággal. A vonulásuk során az iskola ablakaiból előbukkanó ünnepelteket a hozzátartozók tekintete fürkészte, míg végül mindenki örömére a főszereplők kiértek az ünnepség központi helyszínére, az udvarra.

A ballagókat köszöntötték diáktársaik, az igazgató és - levélben - Szarvas Péter polgármester is. Az ünnepi beszéd után a legjobbak jutalmakat vehettek át; majd több vízműs verseny ünnepélyes eredményhirdetésére is sor került. A 2014/15. tanévben - a tantestület döntése alapján - Vásárhelyi-díjat Fülöp Béla, a Hosszu-érmet Kóra Attila kapta. „Az év tanára” címet - a vízműs diákok szavazatai alapján - Gugyela Norbert tanár úr nyerte el.

 
2

1439

56

78

101112