Karácsony

02Karácsonyi műsor
Újabb színvonalas karácsonyi műsort élvezhettünk kollégiumunkban, melynek szereplői igazán kitettek magukért. Már a műsor előtt is egy gyönyörűen feldíszítetett karácsonyfa hozta „karácsonyi lázba” a kolisokat.
Az ünnepség fő szervezője Bereczki Márta nevelőtanárnő volt, aki igazán színvonalas és meghitt műsort varázsolt a kollégium lakóinak, tanárainak.

A műsorvezetői szerepet Virág Enikő és Szabó Ádám töltötte be. Elsőként Sipos Anitát, Sipos Dórát és Rábai Bettinát konferálták fel, akik citeraműsorukkal kápráztatták el a közönséget. Utánuk Pesti Laura diáktársunk előadásában Ady Endrétől a Karácsony című verset hallgathattuk meg. Majd Péter Dániel műsorát élvezhettük, aki eufóniumon játszotta el Steven Verhels-től a Song for Japan-t és a Queen bohemian rapszódiát.
Őt követték a Csaba Nemzetiségi Néptáncegyüttes táncosai, akik népi viseletben adtak elő néhány táncot. Fellépett közöttük Rozgonyi János, aki iskolánk és kollégiumunk volt diákja. Az estét a Nyúlnyál zenekar zárta, amelynek tagjai: Krnács Erik, Lipcsi Attila és Szűcs Gábor.
A műsor véget érte után a diákok jó kedvvel, és mosollyal az arcukon léptek oda a szépen megterített asztalokhoz, amelyeken már ott díszelgett a sütemény, gyümölcs, szendvics, stb. Ezek elfogyasztása közben zene szólt, ami még kellemesebbé tette az ott zajló beszélgetést.
Ebben az évben is egy igazán kellemes, meghitt és családias ünnepélynek lehettünk részesei, amelynek hála máris sokan átszellemülve várják a karácsonyt. Reméljük továbbra is lesz lehetőségünk megtartani ezt az ünnepséget.
Mindenkinek nagyon boldog karácsonyt és sikerekben gazdag újévet kíván a Jókai-koli!

 

 

010304

050607

080911

1213