Kollégiumi gólyabál


November 26-án szerdán került sor a kollégium gólyáinak felavatására. A rendezvény - aminek a kollégium ebédlője nyújtott helyszínt, - 19 órakor vette kezdetét. Az előkészületek viszont már hetekkel azelőtt megindultak. A gólyákat négy csoportra osztották. A csoportokat egy-egy mentor segítette.

A segítők-szervezők gondoskodtak a kellékekről, a gólyalötty hozzávalóiról, sőt a nyereményeket és más egyéb szükséges dolgokat is ők biztosítottak.
A mentorok naponta összehívták kisgólyáikat, és együtt készítették el műsoraikat. A lelkes gólyák már a rendezvény elején elnyerték a közönség tetszését, hiszen mind a négy csoport igen eredeti műsort mutatott be.
Idén a gólyák mellett Bereczki Márta nevelőtanárnőt is felavatták. Feladatként szavakat kapott, melyekből verset kellet írnia. Bár a tanárnő nagyon izgult, verse mégis osztatlan sikert aratott.
A gólyák feladatai közül a sztriptíz és a karaokee volt a legsikeresebb. Az első helyezett a 4-es csoport lett, nyereményként csokoládétortát kaptak. Az eredményhirdetés, a szörnyű "gólyalötty" elfogyasztása és a takarítás után kezdődött a diszkó, amely 23 órakor fejeződött be. Minden szervező, segítő és gólya büszke lehet, hiszen fergeteges hangulatú bulit hoztak létre.