Jókai napok a Koleszban - kedd

19_kicsiAz idén megrendezésre kerülő 18. Jókai hét második napja is igen izgalmasan és élményekben gazdagon telt.

Sportrajongók, művészlelkek egyaránt szerepet játszhattak ezen a napon. Hiszen a futballpályán egész délután focimeccsek zajlottak. Izgalmas és felejthetetlen játékmódokat láthattunk. Minden csapat a lehető legjobb formáját nyújtva tette élvezetessé a közönség számára a meccseket. A nagy versenyszellemben első helyezést a Vásárhelyi Pál Szakközépiskola és Kollégium "A" csapata ért el, második lett a József Attila Kollégium csapata, harmadikként a BEG Kollégium csapata végzett, ezt követte negyedik helyen Vásárhelyi Pál Szakközépiskola és Kollégium "B" csapata.

A kollégiumunk lányklub-terme a "Ki mit tud" program helyszínéül szolgált. Itt a diákok megmutathatták tehetségüket, és büszkeségeiket. Többek között Bódai Nikolett hegedült nekünk, Sípos Dóra szintetizátoron játszott nekünk, Házi Milán pedig bemutatta nekünk nyertes tésztahídjuk tervezésének, készítésének menetét, valamint a verseny előtti, illetve utáni állapotát képekben.

Ez alatt a 4-es lányszilencium teremben már zajlott a rajzverseny, ahol szebbnél szebb rajzokat készítettek a versenyzők. Első helyezést ért el Gyekiczki Emese lovat ábrázoló rajzával, második helyezést Misur Patrícia ért el, harmadik helyen pedig Tóth Judit MÁV kollégiumi diák, őt követte negyedik helyen Fábián Katalin, szintén a MÁV kollégium diákja.

A pókerkedvelőknek az ebédlő nyújtott helyszínt a megmérkőzésre. Két asztalnál folytak a versenyek. Itt Pántya Norbert ért el első helyezést, második helyen Kurilla Dóra végzett, harmadik pedig Sándor Péter lett.

A keddi nap eseményeit megörökítő fotók a képtárban >>>