Ilyen volt kollégistáink karácsonya

982011. decembert 15-én került rendezte meg a hagyományos karácsonyi műsorát a Vízmű kollégiuma. Az ünnepség helyszínéül a karácsonyi díszbe öltöztetett étkező szolgált, melynek egyik sarkában elhelyezett karácsonyfa pompája növelte az ünnepi hangulatot.

A közönség sorai lassan megteltek. Ezt követően a műsorvezetők, Virág Enikő és Pócsi Zsolt köszöntötték a nézőket, majd bemutatták a fellépőket, akik vagy énekkel vagy zenével, esetleg táncprodukciójukkal varázsoltak meghitt karácsonyi hangulatot.

Elsőként Budai Erzsébet előadásában hallhattuk Bencsik Tamara Itt a karácsony című dalát, amit követően Incze Henrietta szavalta el Bálint Dániel Karácson előtt című versét. Ezután a Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskola növendékei kápráztatták el a nézőket. Kezdésként pár karácsonyi dallamot pengetett számunkra a gitártrió, majd levezetésként könnyűzenei dallamokat is megszólaltattak.

A gitártriót a Majoros Katica Játékszínház előadása követte, majd ezt követően néptáncbemutatót láthattunk.

A műsorszámokat követően elfogyasztottuk a süteményeket és gyümölcsöket, melyekkel a kollégium lakói számára kedveztek, ezzel kívánva kellemes karácsonyi ünnepeket! 

42214112586075

 94 9799

100102