Jókai-hét a kollégiumban


Idén is megrendezésre került a Jókai-hét  a Vízmű kollégiumában. A  már hagyománnyá vált rendezvénysorozatot tegnap, május 25-én hétfőn 16 órakor nyitotta meg Dr. Kerekes Attila önkormányzati képviselő úr.
A megnyitó több fázisból állt. A Himnusz eléneklése után a képviselő úr beszédet mondott. Majd Berki Ágota fuvolaművész előadását hallhattuk. Ezután következett Jókai Mór mellszobrának megkoszorúzása. A Szózat eléneklése után a képviselőúr megnyitotta Hegedűs Zsolt festőművész kiállítását, melynek a kollégium fiú klubja nyújtott helyszínt. A művész úrnak 2005 óta vannak önálló kiállításai, egyelőre Békés megyében. Álma, hogy tágabb közönségnek is bemutathassa csodálatos alkotásait. Kiállításainak sikerét és tehetségét tekintve, ez nem lehetetlen.
17 órakor a Vásárhelyi Pál Szakközépiskola és Kollégium és az Arany János Kollégium barátságos röplabda mérkőzése nyújtott feledhetetlen élményt. Csapatunk remekül játszott, de sajnálatos módon az Arany János Kollégium csapata lekörözte a mieinket. Mai napunk ezzel le is zárult, de a hét többi napjának programjai is garantált szórakozást és kikapcsolódást fognak nyújtani számunkra.